17 views
in System Integration by

I am trying to evaluate EW on the STM32MP1.

We have both STM32MP157C-DK2 and STM32MP157A-EV1 boards.

The example was executed normally on the DK2 board.

However, the following error occurs on the EV1 board.

What should I do?

 


root@stm32mp1:/usr/local# ./EmbeddedWizard-Linux-OpenGL-DRM
Using drm device node '/dev/dri/card0'!
Available display interface(s):
DSI_0 (selected)
Display interface 'DSI_0' detected.

Available output modes:
  720 x 1280 @ 50Hz (pixel clock:   54000kHz) (preferred mode)
Selected display mode: 720x1280@50Hz (pixel clock: 54000kHz)


[     1] Failed to open device: No such file or directory, Try again...
[     2] Failed to open device: No such file or directory, Try again...
[     3] Failed to open device: No such file or directory, Try again...
[     4] Failed to open device: No such file or directory, Try again...
[     5] _OpenDevice(1086): FATAL: Failed to open device, errno=No such file or directory.
Initialize Display...

 

Thank you

Best regards

 

1 Answer

0 votes
by
Hello,

unfortunately, I do not have the Evalboard to make the same tests.

Can you confirm that Weston was stopped?

What settings have you changed when you moved from STM32MP157C-DK2 to STM32MP157A-EV1?

Best regards,

Manfred.

Ask Embedded Wizard

Welcome to the question and answer site for Embedded Wizard users and UI developers.

Ask your question and receive answers from the Embedded Wizard support team or from other members of the community!

Embedded Wizard Website | Privacy Policy | Imprint

...